Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat pac testing & consulting sdn. bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Juruteknik Luar (Site Technician) di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Juruteknik Luar (Site Technician)

Jawatan kosong sebagai Juruteknik Luar (Site Technician) di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: pac testing & consulting sdn. bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat pac testing & consulting sdn. bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Juruteknik Luar (Site Technician) di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Menjalankan kerja-kerja pengujian kualiti alam sekitar dan kesihatan pekerjaan di tempat-tempat kerja (kilang-kilang) di seluruh Malaysia terutamanya di Johor Kelayakan:

Diploma dalam bidang kejuruteraan atau sains
Pengalaman tidak diutamakan
Sanggup bekerja di luar (lapangan)
Sanggup bekerja di luar kawasan (out station)
Boleh bekerja di bawah pengawasan minima
Boleh bekerja secara bersendirian
Boleh berkomunakasi dengan baik
Boleh bertutur dan faham English
Mempunyai minat yang mendalam
Bertanggung jawab
Berdisiplin
Jujur, Amanah dan Beriman

Jika anda bermina sila email resume dan gambar berukuran passport ke: [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh pac testing & consulting sdn. bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh pac testing & consulting sdn. bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh pac testing & consulting sdn. bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Juruteknik Luar (Site Technician) ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Juruteknik Luar (Site Technician) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak pac testing & consulting sdn. bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.