Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,457 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat kalifma engineering sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Juruteknik Elektrik di syarikat kami yang terletak di Kuala Klawang, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Juruteknik Elektrik

Jawatan kosong sebagai Juruteknik Elektrik di Kuala Klawang, Negeri Sembilan!

  • Employee: kalifma engineering sdn bhd
  • Lokasi: Kuala Klawang, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 13 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat kalifma engineering sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Juruteknik Elektrik di Kuala Klawang, Negeri Sembilan.

Syarat

KONTRAK KERJA PEMOTONGAN BEKALAN ELEKTRIK 1 FASA & 3 FASA TNB ZON SELATAN
Mainhead B (Kuala Klawang/Rembau/Bahau/Gemas/Kuala Pilah) KONTRAK KERJA PEMOTONGAN BEKALAN ELEKTRIK 1 FASA & 3 FASA TNB ZON SELATAN
Mainhead B (Kuala Klawang/Rembau/Bahau/Gemas/Kuala Pilah)

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh kalifma engineering sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh kalifma engineering sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh kalifma engineering sdn bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Juruteknik Elektrik ini hanya sah sebelum 13 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.