Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat syarikat dltech ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurulukis batik di syarikat kami yang terletak di Kota Kinabalu, Sabah. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurulukis batik

Jawatan kosong sebagai Jurulukis batik di Kota Kinabalu, Sabah!

  • Employee: syarikat dltech
  • Lokasi: Kota Kinabalu, Sabah
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 August 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat syarikat dltech kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurulukis batik di Kota Kinabalu, Sabah.

Syarat

Syarikat kami memerlukan Jurulukis batik yang berkemahiran (SKM TAHAP 2, SKM TAHAP 3) dan pandai membuat design untuk fashion baju wanita dan lelaki..Berkerja secara sambilan atau sepenuh masa. Gaji mengikut level kemahiran. Jika anda berminat call saya untuk temuduga:

013-8657323 TUGASAN:
I) Tracing, mencanting dan mewarna kain serta memproses kain sehingga siap.
II) Design corak

* Kemaskini terakhir pada 03 August 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh syarikat dltech

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh syarikat dltech ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh syarikat dltech . Tawaran jawatan kosong untuk Jurulukis batik ini hanya sah sebelum 31 August 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurulukis batik yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak syarikat dltech .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.