Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Global Inspection Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurulatih Badminton di syarikat kami yang terletak di Senawang, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurulatih Badminton

Jawatan kosong sebagai Jurulatih Badminton di Senawang, Negeri Sembilan!

  • Employee: Global Inspection Sdn Bhd
  • Lokasi: Senawang, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat Global Inspection Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurulatih Badminton di Senawang, Negeri Sembilan.

Syarat

Mesti pernah mewakili negeri dalam Badminton. Rumah disediakan, Waktu kerja 10 pagi sampai 7 petang. 6 hari seminggu. Berminat boleh SMS pada 013-6665000 dan email resume pada [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Global Inspection Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Global Inspection Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Global Inspection Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Jurulatih Badminton ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurulatih Badminton yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Global Inspection Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.