Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat hamka construction sdn. bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurukur tanah - land surveyor di syarikat kami yang terletak di Pengerang, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurukur tanah - land surveyor

Jawatan kosong sebagai Jurukur tanah - land surveyor di Pengerang, Johor!

  • Employee: hamka construction sdn. bhd
  • Lokasi: Pengerang, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3500 ditawarkan oleh syarikat hamka construction sdn. bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurukur tanah - land surveyor di Pengerang, Johor.

Syarat

Untuk projek di PENGERANG, JOHOR ( RGT-2 TERMINAL PROJECT ).
-Tempat tinggal (kediaman) & pengangkutan disediakan. -Mempunyai sekurang-kurangnya Diploma in Land Surveyor.
-Berpengalaman bekerja sebagai Jurukur Tanah sekurang-kurangnya 1 tahun atau lebih. Pengalaman berkerja di tapak bina akan diberi keutamaan.
-Mahir menggunakan Total Station akan mendapat keutamaan.
-Mempunyai lesen memandu.
-Mempunyai Kad Hijau ( CIDB )
-Rekod kesihatan yang baik.
-Hantarkan RESUME ke [email protected] Attn: EN HAIRUL / EN ARIF
-Calon yang layak akan dihubungi untuk temuduga. Sila bawa dokumen asal dan gaji sebenar akan ditetapkan semasa temuduga.
-Sila hubungi 06-7971525 ( En Hairul atau En Arif ) untuk keterangan lanjut dan kekosangan lain.

* Kemaskini terakhir pada 09 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh hamka construction sdn. bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh hamka construction sdn. bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh hamka construction sdn. bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Jurukur tanah - land surveyor ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurukur tanah - land surveyor yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak hamka construction sdn. bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.