Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 84,672 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Utilities Data Mapping Services ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurukur Tanah di air putih kuantan di syarikat kami yang terletak di Kuantan, Pahang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurukur Tanah di air putih kuantan

Jawatan kosong sebagai Jurukur Tanah di air putih kuantan di Kuantan, Pahang!

 • Employee: Utilities Data Mapping Services
 • Lokasi: Kuantan, Pahang
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1 / Month
 • Tarikh Tutup: 20 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1 ditawarkan oleh syarikat Utilities Data Mapping Services kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurukur Tanah di air putih kuantan di Kuantan, Pahang.

Syarat

-JURUKUR MENJALANKAN KERJA-KERJA UKUR-KERJA LASAK-SEDIA TRAVEL (OUTSTATION)-KELAYAKAN MINIMUM SIJIL UKUR TANAH-GAJI BULAN-EPF & SOCSO-LATIHAN KERJA AKAN DIBERIKAN-BOLEH START KERJA SERTA-MERTAWAKTU KERJA : 8AM - 5PM (ISNIN - SABTU) : SABTU MINGGU KE-2 & KE-4 CUTIGAJI : Bole Runding ALAMAT PEJABAT : UTILITIES DATA MAPPING SERVICES A81 TINGKAT 2, JALAN AIR PUTIH, 25300 KUANTAN, PAHANG.TEL : 09-5682555FAX : 09-5682557EMAIL : [email protected] email resume bergambar passport untuk temuduga.

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Utilities Data Mapping Services

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Utilities Data Mapping Services ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Utilities Data Mapping Services . Tawaran jawatan kosong untuk Jurukur Tanah di air putih kuantan ini hanya sah sebelum 20 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurukur Tanah di air putih kuantan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Utilities Data Mapping Services .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Admin Clerk/Admin Executive 190 permohonan
 2. Boutique Assistant 182 permohonan
 3. Kerani 166 permohonan
 4. Kerani am 140 permohonan
 5. Kerani Pejabat Tapak Bina 107 permohonan
 6. Online customer service 94 permohonan
 7. Kerani 88 permohonan
 8. Kerani pentadbiran 74 permohonan
 9. Kindergarten teacher 66 permohonan
 10. Pembantu Jualan Diperlukan 61 permohonan