Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat ArtworkIron Engineering ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurukimpal berkemahiran di syarikat kami yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurukimpal berkemahiran

Jawatan kosong sebagai Jurukimpal berkemahiran di Seremban, Negeri Sembilan!

  • Employee: ArtworkIron Engineering
  • Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1300 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1300 ditawarkan oleh syarikat ArtworkIron Engineering kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurukimpal berkemahiran di Seremban, Negeri Sembilan.

Syarat

Kerja-kerja membuat awning,grill,gate,pergola,kerja2 besi & renovasi rumah. Assalamualaikum & Salam Sejahtera,

Kami memerlukan pekerja yg berkemahiran dalam pembuatan produk besi. Mampu membaca ukuran & membuat frame, pengalaman yang berkaitan adalah diUTAMAKAN.

Kerja-kerja membuat awning,grill,gate,pergola,kerja2 besi & renovasi rumah.

Boleh bekerja dengan jujur,tanpa pengawasan,rajin & lebih masa.
Boleh menerima teguran dengan fikiran positif untuk memajukan diri.

Sila hubungi segera untuk temuduga EN AZHAR: 012-3406426

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh ArtworkIron Engineering

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh ArtworkIron Engineering ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh ArtworkIron Engineering . Tawaran jawatan kosong untuk Jurukimpal berkemahiran ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.