Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 48,674 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Global Beauty Concept ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurukecantikan di syarikat kami yang terletak di USJ, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurukecantikan

Jawatan kosong sebagai Jurukecantikan di USJ, Selangor!

 • Employee: Global Beauty Concept
 • Lokasi: USJ, Selangor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1500 / Month
 • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Global Beauty Concept kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurukecantikan di USJ, Selangor.

Syarat

Jika anda seorang yang berdedikasi, berdisiplin, peramah, ceria dan berfikiran positif , sila hadiri temuduga bersama kami. Tawaran untuk wanita sahaja, berumur 20 hingga 35 tahun, berpewatakan menarik dan sihat tubuh badan. Sila bawa sijil-sijil yang relevan. Pengalaman sekurang2nya 2 tahun. Menjalankan rawatan kecantikan wajah, pelangsingan badan, penjagaan rambut dan spa untuk wanita sahaja. Gaji menarik, komisyen, insentif, kwsp dan tempat tinggal disediakan.

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Global Beauty Concept

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Global Beauty Concept ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Global Beauty Concept . Tawaran jawatan kosong untuk Jurukecantikan ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurukecantikan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Global Beauty Concept .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani (Wanita sahaja) 576 permohonan
 2. Data Entry | HR & Admin - URGENT IMMEDIATELY 289 permohonan
 3. Kerani 237 permohonan
 4. Penyelia dan pekerja am 168 permohonan
 5. Asistant supervisor 138 permohonan
 6. Peluang kini dibuka 136 permohonan
 7. Qa/qc 111 permohonan
 8. Admin&staff event 77 permohonan
 9. Eksekutif Akaun/Pentadbiran/Pemasaran 64 permohonan
 10. Project manager 61 permohonan