Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,712 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat 3) Menyediakan kereta kepada pelanggan untuk urusan penyerahan ke eta. ... JURUJUAL KERETA TERPAKAI 1) Melayani pelanggan di pusat jualan kereta. 2) Semak kelayakan loan/pinjaman pelanggan. PEMBANTU AM (RUNNER) 1)Membantu kerja-kerja pejabat. 2)Membantu proses dokumen pembelian kereta. 3)Mesti memiliki motor atau kereta. ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurujual kereta terpakai (used car salesman) di syarikat kami yang terletak di , Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurujual kereta terpakai (used car salesman)

Jawatan kosong sebagai Jurujual kereta terpakai (used car salesman) di , Selangor!

 • Employee: 3) Menyediakan kereta kepada pelanggan untuk urusan penyerahan ke eta. ... JURUJUAL KERETA TERPAKAI 1) Melayani pelanggan di pusat jualan kereta. 2) Semak kelayakan loan/pinjaman pelanggan. PEMBANTU AM (RUNNER) 1)Membantu kerja-kerja pejabat. 2)Membantu proses dokumen pembelian kereta. 3)Mesti memiliki motor atau kereta.
 • Lokasi: , Selangor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 30 November 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat 3) Menyediakan kereta kepada pelanggan untuk urusan penyerahan ke eta. ... JURUJUAL KERETA TERPAKAI 1) Melayani pelanggan di pusat jualan kereta. 2) Semak kelayakan loan/pinjaman pelanggan. PEMBANTU AM (RUNNER) 1)Membantu kerja-kerja pejabat. 2)Membantu proses dokumen pembelian kereta. 3)Mesti memiliki motor atau kereta. kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurujual kereta terpakai (used car salesman) di , Selangor.

Syarat

Jurujual Kereta Terpakai di Pusat Jualan Kereta Terpakai area Pasar Borong Selayang :

1)Jurujual Kereta

2)Pembantu Am (Runner)

Hubungi : Mr John Lim 012-7334382

Kami mencari calon yang berdisiplin, komited tehadap kerja dan berusaha mencapai target jualan. JURUJUAL KERETA TERPAKAI

1) Melayani pelanggan di pusat jualan kereta.
2) Semak kelayakan loan/pinjaman pelanggan.
3) Menyediakan kereta kepada pelanggan untuk urusan penyerahan kereta.

PEMBANTU AM (RUNNER)

1)Membantu kerja-kerja pejabat.
2)Membantu proses dokumen pembelian kereta.
3)Mesti memiliki motor atau kereta. Syarat- syarat memohon:
1) SPM

* Kemaskini terakhir pada 13 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh 3) Menyediakan kereta kepada pelanggan untuk urusan penyerahan ke eta. ... JURUJUAL KERETA TERPAKAI 1) Melayani pelanggan di pusat jualan kereta. 2) Semak kelayakan loan/pinjaman pelanggan. PEMBANTU AM (RUNNER) 1)Membantu kerja-kerja pejabat. 2)Membantu proses dokumen pembelian kereta. 3)Mesti memiliki motor atau kereta.

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh 3) Menyediakan kereta kepada pelanggan untuk urusan penyerahan ke eta. ... JURUJUAL KERETA TERPAKAI 1) Melayani pelanggan di pusat jualan kereta. 2) Semak kelayakan loan/pinjaman pelanggan. PEMBANTU AM (RUNNER) 1)Membantu kerja-kerja pejabat. 2)Membantu proses dokumen pembelian kereta. 3)Mesti memiliki motor atau kereta. ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh 3) Menyediakan kereta kepada pelanggan untuk urusan penyerahan ke eta. ... JURUJUAL KERETA TERPAKAI 1) Melayani pelanggan di pusat jualan kereta. 2) Semak kelayakan loan/pinjaman pelanggan. PEMBANTU AM (RUNNER) 1)Membantu kerja-kerja pejabat. 2)Membantu proses dokumen pembelian kereta. 3)Mesti memiliki motor atau kereta. . Tawaran jawatan kosong untuk Jurujual kereta terpakai (used car salesman) ini hanya sah sebelum 30 November 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurujual kereta terpakai (used car salesman) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak 3) Menyediakan kereta kepada pelanggan untuk urusan penyerahan ke eta. ... JURUJUAL KERETA TERPAKAI 1) Melayani pelanggan di pusat jualan kereta. 2) Semak kelayakan loan/pinjaman pelanggan. PEMBANTU AM (RUNNER) 1)Membantu kerja-kerja pejabat. 2)Membantu proses dokumen pembelian kereta. 3)Mesti memiliki motor atau kereta. .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 85 permohonan
 3. Online Admin 71 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan