Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,266 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat liang motor trading sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurujual kereta (salesman and salesgirl) di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurujual kereta (salesman and salesgirl)

Jawatan kosong sebagai Jurujual kereta (salesman and salesgirl) di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: liang motor trading sdn bhd
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM5000 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM5000 ditawarkan oleh syarikat liang motor trading sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurujual kereta (salesman and salesgirl) di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Age 17-30
No Any Experience Required
Need Responsible Person
Basic+Commissen Up To RM5000
Car Lesen Required
Company Provide EPF+SOCSO
Working Hour 9:30am-6:30pm
New And Used Car Dealer
Car Finance
Renew Roadtax And Insurans
Contact Tel : 019-7111840 Mr Anson / 010-6628883 Mr Ah Tai
PLS CALL FOR INTERVIEW

* Kemaskini terakhir pada 10 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh liang motor trading sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh liang motor trading sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh liang motor trading sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Jurujual kereta (salesman and salesgirl) ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurujual kereta (salesman and salesgirl) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak liang motor trading sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.