Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Beveco Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurujual Minuman Jus Kepada Peniaga Tetap & Baru di syarikat kami yang terletak di Petaling Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurujual Minuman Jus Kepada Peniaga Tetap & Baru

Jawatan kosong sebagai Jurujual Minuman Jus Kepada Peniaga Tetap & Baru di Petaling Jaya, Selangor!

  • Employee: Beveco Sdn Bhd
  • Lokasi: Petaling Jaya, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat Beveco Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurujual Minuman Jus Kepada Peniaga Tetap & Baru di Petaling Jaya, Selangor.

Syarat

Syarikat kami adalah pengeluar dan pengedar jus minuman. Produk kami sudah ada di pasaran. Semua produk kami mempuyai sijil halal, ISO, HACCP dan pengiktarafan Matrade.

Kini ada projek baru yang memerlukan khidmat jurujual. Kemasukan bulan Februari

Kami mencari 4 orang anak muda yg gigih dan tabah menghadapi cabaran dan rejection.

Yg nak jadi manusia yg berguna, pandai cari duit sendiri.
Perempuan berumur 20-40 Tahun
Fresh graduate digalakkan memohon
Yg tak banyak cakap tapi banyak buat kerja
Yg hormat ketua dan jujur dalam bekerja
Yg nak jadi kaya

Skop Kerja

1) Menjual jus minuman kepada peniaga seperti penjaja, peniaga kedai makanan, kedai nasi kandar, warung dan lain-lain.

(Projek ini sangat menarik. Kami membekalkan dan meminjam jus dispenser ala jenis hotel secara PERCUMA kepada peniaga yang sesuai)

Berminat hantar WHATAPPS pada 016-217 2962 atau 016-213 2962
-
Ada Gaji+Allowance+Komisen,
Insentif melancong

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Beveco Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Beveco Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Beveco Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Jurujual Minuman Jus Kepada Peniaga Tetap & Baru ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurujual Minuman Jus Kepada Peniaga Tetap & Baru yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Beveco Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.