Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat ilham exora trading ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Jurujual di syarikat kami yang terletak di Sentul, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Jurujual

Jawatan kosong sebagai Jurujual di Sentul, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: ilham exora trading
  • Lokasi: Sentul, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1100 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1100 ditawarkan oleh syarikat ilham exora trading kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Jurujual di Sentul, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

jurujual diperlukan segera

kami menjalankan perniagaan menjual dan mengedar produk makanan sejuk beku, dan produk makanan muslim.

kelayakan :
- warganegara
- beragama islam
- berumur 20 - 45 tahun
- lelaki atau perempuan
- jujur dan bertanggung jawab
- boleh bekerja mengikut arahan berminat boleh datang untuk interview di alamat No 17, jalan pelangi 17, taman pelangi, 51100 sentul kuala lumpur.

Sila buat temujanji untuk interview
018 - 256 4121

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh ilham exora trading

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh ilham exora trading ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh ilham exora trading . Tawaran jawatan kosong untuk Jurujual ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Jurujual yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak ilham exora trading .