Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat P.G International ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Junior Supervisor di syarikat kami yang terletak di Ampang Hilir, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Junior Supervisor

Jawatan kosong sebagai Junior Supervisor di Ampang Hilir, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: P.G International
  • Lokasi: Ampang Hilir, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 15 November 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat P.G International kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Junior Supervisor di Ampang Hilir, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

KELAYAKAN* 20-30 tahun* MIN SPM/STPM/Diploma/Degree* Ceria, agresif dan boleh bekerja dalam kumpulan* Keutamaan diberikan kepada calon yang bermula segera* Permulaan gaji, RM2000* Bonus serta kenaikan pangkat berdasarkan prestasi kerja* Terlibat dalam operasi dalam dan luarEmail [email protected] yang berminat call call Ms.Azura (011 2411 1827)Office Address:Lot 43-1, 1st floor,Jalan mamanda 9,taman dato ahmad razali,68000, Ampang.( OR type TM point ampang in waze application )- office Near Hospital Ampang Puteri, same blockwith Coffee Bean beside TM Point ampang)

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh P.G International

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh P.G International ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh P.G International . Tawaran jawatan kosong untuk Junior Supervisor ini hanya sah sebelum 15 November 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Junior Supervisor yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak P.G International .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.