Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Tev Trading Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Job Vacancy Petaling Jaya di syarikat kami yang terletak di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Job Vacancy Petaling Jaya

Jawatan kosong sebagai Job Vacancy Petaling Jaya di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Tev Trading Sdn Bhd
  • Lokasi: Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2500 / Month
  • Tarikh Tutup: 15 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2500 ditawarkan oleh syarikat Tev Trading Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Job Vacancy Petaling Jaya di Others, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

1. Account Assistant
2. Sales & Marketing Executive
3. Admin Assistant
4. Personal Driver
5. Van Driver
6.Machanic Qualified applicants kindly contact Mr. Asyraf / Ms. Shahlina at 03-20830568 or email your updated resume to [email protected] or [email protected] . Kindly be informed only shortlisted applicant will be contact further discussion.

* Kemaskini terakhir pada 14 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Tev Trading Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Tev Trading Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Tev Trading Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Job Vacancy Petaling Jaya ini hanya sah sebelum 15 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.