Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,353 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat 2M World Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Internship Designer/Web Developer di syarikat kami yang terletak di Gombak, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Internship Designer/Web Developer

Jawatan kosong sebagai Internship Designer/Web Developer di Gombak, Selangor!

  • Employee: 2M World Sdn Bhd
  • Lokasi: Gombak, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM900 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM900 ditawarkan oleh syarikat 2M World Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Internship Designer/Web Developer di Gombak, Selangor.

Syarat

Syarikat 2M World Sdn Bhd membuka peluang kepada calon pelajar yang berdedikasi dan berkelayakan untuk menyumbang kepakaran dan tenaga serta berhasrat untuk menambah nilai pada diri di dalam jawatan yang ditawarkan. Skop kerja adalah berdasarkan jawatan yang diberikan dalam membantu untuk mengawal dan menguruskan perkara yang berkaitan dengan pelanggan dan produk syarikat.

Whatsapp : 0196261803

- Nama
- Umur
- No Telefon
- Email
- Kelayakan
- Jawatan yang dipohon

-Berumur 20 sehingga 29 Tahun
-Internship dalam bidang yang berkaitan
-BOLEH BERMULA SEGERA DIUTAMAKAN Internship

* Kemaskini terakhir pada 04 August 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh 2M World Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh 2M World Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh 2M World Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Internship Designer/Web Developer ini hanya sah sebelum 31 December 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Internship Designer/Web Developer yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak 2M World Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.