Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Worldtech Solutions Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Installer di syarikat kami yang terletak di Kota Damansara, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Installer

Jawatan kosong sebagai Installer di Kota Damansara, Selangor!

  • Employee: Worldtech Solutions Sdn Bhd
  • Lokasi: Kota Damansara, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3000 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3000 ditawarkan oleh syarikat Worldtech Solutions Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Installer di Kota Damansara, Selangor.

Syarat

1. Project based staff.
2. Contract 1 - 3 months.
3. Attractive package, minimum RM3k.
4. Travel nationwide. Responsibilities and requirement
1. Assist engineers to do installation.
2. SPM holder.
3. No experience required.
4. Training provided.
5. Able to travel nationwide.

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Worldtech Solutions Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Worldtech Solutions Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Worldtech Solutions Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Installer ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Installer yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Worldtech Solutions Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.