Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,436 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Infitah Training & Consultancy Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Home tutor (tuisyen/al-quran) part-time/full-time di syarikat kami yang terletak di Seberang Jaya, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Home tutor (tuisyen/al-quran) part-time/full-time

Jawatan kosong sebagai Home tutor (tuisyen/al-quran) part-time/full-time di Seberang Jaya, Pulau Pinang!

  • Employee: Infitah Training & Consultancy Sdn Bhd
  • Lokasi: Seberang Jaya, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 10 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Infitah Training & Consultancy Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Home tutor (tuisyen/al-quran) part-time/full-time di Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Syarat

Boleh mengajar di salah satu kawasan :

Seberang Jaya, Butterworth, Bukit Mertajam, Kulim, Georgertown, Sungai Petani, Alor Setar, Ipoh, Manjung, Sitiawan, Seri Iskandar, Batu Gajah & Lumut (termasuk kawasan sekitarnya) Anda boleh mengajar al-Quran dan Fardhu Ain?

Anda boleh mengajar subjek seperti Bahasa Melayu, Bahasa Inggeris, Bahasa Arab, Matematik, Sains, Biologi, Fizik, Kimia, Prinsip Akaun, Matematik Tambahan, Sejarah dan lain-lain?

Akademi Infitah memerlukan tutor KOMITED, MINAT MENGAJAR

===
KELEBIHAN SEBAGAI HOME TUTOR
===

1. Dapat berkongsi ilmu dengan pelajar dengan pembelajaran yang efektif.
2. Dapat membina pengalaman dan meningkatkan 'soft-skills'.

3. Masa yang fleksibel.
4. Elaun dan bonus yang menarik.

5. Latihan, program, khidmat nasihat disediakan.
6. Berada dalam 'networking' Famili Akademi Infitah.

===
BERMINAT??
===

SMS >> 'TUTOR_Nama Penuh_Subjek yang boleh diajar' ke 012-544 9085.

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Infitah Training & Consultancy Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Infitah Training & Consultancy Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Infitah Training & Consultancy Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Home tutor (tuisyen/al-quran) part-time/full-time ini hanya sah sebelum 10 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Home tutor (tuisyen/al-quran) part-time/full-time yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Infitah Training & Consultancy Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.