Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat aap beauty house ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Hiring Beauticians for a Leading Beauty Salon di syarikat kami yang terletak di Bayan Baru, Pulau Pinang. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Hiring Beauticians for a Leading Beauty Salon

Jawatan kosong sebagai Hiring Beauticians for a Leading Beauty Salon di Bayan Baru, Pulau Pinang!

  • Employee: aap beauty house
  • Lokasi: Bayan Baru, Pulau Pinang
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat aap beauty house kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Hiring Beauticians for a Leading Beauty Salon di Bayan Baru, Pulau Pinang.

Syarat

We are hiring experienced beauticians to work at our unisex salon PUSAT KECANTIKAN AAP BEAUTY HOUSE 122, 1ST FLOOR, Jalan Mayang Pasir, 11900 Bayan Baru, Penang. The Beauticians will be responsible to provide a professional beauty and bridal services to our customers. 1-3 years working experience in Beauty Salon , performing bleaching, facial, clean up, manicure, pedicure, body massage, body wrap, waxing, foot reflexology, skin analysis, product/service recommendation, pre bridal and bridal make over/make up services.

Able to speak English.

Malay candidates are encouraged to apply.

Attractive salary, EPF, Socso and monthly commission on services and sales of beauty products.

* Kemaskini terakhir pada 09 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh aap beauty house

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh aap beauty house ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh aap beauty house . Tawaran jawatan kosong untuk Hiring Beauticians for a Leading Beauty Salon ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Hiring Beauticians for a Leading Beauty Salon yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak aap beauty house .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.