Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Shift Holdings Berhad ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai HR Admin Assistant di syarikat kami yang terletak di Shah Alam, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong HR Admin Assistant

Jawatan kosong sebagai HR Admin Assistant di Shah Alam, Selangor!

  • Employee: Shift Holdings Berhad
  • Lokasi: Shah Alam, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat Shift Holdings Berhad kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan HR Admin Assistant di Shah Alam, Selangor.

Syarat

Urgently needed - Handle office daily admin/HR job
- Manage office paper works or filing
- Hardworking
- working location at Seksyen 26, Shah Alam.
- 5 days working per week
- prefer to have own transportation
- can start work immediately.

Please send your resume to [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Shift Holdings Berhad

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Shift Holdings Berhad ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Shift Holdings Berhad. Tawaran jawatan kosong untuk HR Admin Assistant ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.