Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Maths Catch Home Tuition ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Guru tuisyen cum tutor di syarikat kami yang terletak di Seremban, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Guru tuisyen cum tutor

Jawatan kosong sebagai Guru tuisyen cum tutor di Seremban, Negeri Sembilan!

  • Employee: Maths Catch Home Tuition
  • Lokasi: Seremban, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1300 / Month
  • Tarikh Tutup: 04 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1300 ditawarkan oleh syarikat Maths Catch Home Tuition kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Guru tuisyen cum tutor di Seremban, Negeri Sembilan.

Syarat

Home tutor bagi subjek Matematik dan Sains diperlukan di beberapa kawasan di Malaysia. Tutor perlu ke rumah klien untuk mengajar pelajar secara 1-to-1 atau dalam kumpulan kecil (maksima 3 orang pelajar) Home tutor bagi subjek Matematik dan Sains diperlukan di beberapa kawasan di Malaysia khususnya di Seremban dan Senawang. Tutor perlu ke rumah klien untuk mengajar pelajar secara 1-to-1 atau dalam kumpulan kecil (maksima 3 orang pelajar).

Maths Catch Home Tuition merupakan syarikat yang menguruskan permintaan home tuition untuk subjek Matematik dan Sains sahaja. Kepakaran kami adalah dalam menyediakan pembelajaran eksklusif dengan modul Matematik dan Sains yang berimpak tinggi.

KRITERIA YANG DIPERLUKAN:
+ Mempunyai pengalaman mengajar tuisyen/home tuition sekurang-kurangnya 6 bulan.
+ Mempunyai minat yang mendalam dalam mengajar subjek Matematik atau Sains.
+ Komited dan berdaya saing yang tinggi
+ Mempunyai kenderaan sendiri
+ Boleh berkerjasama dengan baik dan berkerja dalam pasukan
+ Energetic, Ceria dan berpewatakan menarik

KELEBIHAN UNTUK ANDA:
+ Elaun yang dibayar mengikut jumlah jam mengajar sebulan.
+ Elaun per jam yang tinggi berbanding syarikat lain
+ Latihan tutor untuk menyediakan anda untuk menjadi tutor profesional
+ Peluang membina kerjaya dan diserapkan ke dalam tim pengurusan sekiranya berkelayakan.

LANGKAH-LANGKAH UNTUK MEMOHON:
1. Hantar resume anda ke: [email protected]
2. Whatsapp maklumkan sudah menghantar resume anda, ke nombor 0133500595

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Maths Catch Home Tuition

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Maths Catch Home Tuition ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Maths Catch Home Tuition . Tawaran jawatan kosong untuk Guru tuisyen cum tutor ini hanya sah sebelum 04 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Guru tuisyen cum tutor yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Maths Catch Home Tuition .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.