Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat tadika cahaya khalifah (the little caliphs program) ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Guru Tadika Little Caliphs (Islamic Kindergarten) di syarikat kami yang terletak di Shah Alam, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Guru Tadika Little Caliphs (Islamic Kindergarten)

Jawatan kosong sebagai Guru Tadika Little Caliphs (Islamic Kindergarten) di Shah Alam, Selangor!

  • Employee: tadika cahaya khalifah (the little caliphs program)
  • Lokasi: Shah Alam, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 18 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat tadika cahaya khalifah (the little caliphs program) kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Guru Tadika Little Caliphs (Islamic Kindergarten) di Shah Alam, Selangor.

Syarat

Jawatan Guru Tadika Islamik secara kontrak. Bertugas setiap hari kerja mulai jam 8.30 pagi hingga 5.30 petang, Isnin hingga Jumaat (melainkan cuti umum). Muslimah yang menjaga aurat (berpakaian yang sesuai dibawa solat), penyayang, bertanggungjawab, amanah, rajin, sabar, komited dengan tugas dan kerjaya, dedikasi serta ikhlas kerana Allah. Sentiasa menjaga dan menunaikan solat 5 waktu. Boleh bertutur dalam Bahasa Inggeris (yang asas), boleh berkomunikasi dan berinteraksi dengan baik dengan anak-anak berusia 4 hingga 6 tahun. Sanggup menguruskan ragam anak-anak seperti menangis, muntah, buang air kecil dan air besar. Lancar mengaji Al-Qur'an (sila beritahu tahap 1 hingga 10). Waktu bekerja setiap hari Isnin hingga Jumaat (melainkan Cuti Umum) mulai jam 8.00 pagi hingga 5.30 petang. Gaji pokok RM1,000 sebulan untuk kelulusan Diploma dan RM1,200 untuk kelulusan Sarjana Muda. Kelulusan akademik minimum yang diperlukan Early Childhood Education (ECE) ataupun lain-lain kelulusan boleh dipertimbangkan. Insentif cuti tahunan, klinik panel dan bayaran elaun kerja lebih masa turut diberikan. Tawaran kerja secara kontrak selama 18 bulan. Majukan resume ke alamat emel, [email protected] ataupun [email protected] Hubungi telefon 0177409708 (Telegram/WhatsApp/SMS/Telefon) untuk keterangan lanjut.

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh tadika cahaya khalifah (the little caliphs program)

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh tadika cahaya khalifah (the little caliphs program) ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh tadika cahaya khalifah (the little caliphs program) . Tawaran jawatan kosong untuk Guru Tadika Little Caliphs (Islamic Kindergarten) ini hanya sah sebelum 18 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Guru Tadika Little Caliphs (Islamic Kindergarten) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak tadika cahaya khalifah (the little caliphs program) .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.