Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Guru di syarikat kami yang terletak di Kuala Terengganu, Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Guru

Jawatan kosong sebagai Guru di Kuala Terengganu, Terengganu!

  • Employee: Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman
  • Lokasi: Kuala Terengganu, Terengganu
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM900 / Month
  • Tarikh Tutup: 20 January 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM900 ditawarkan oleh syarikat Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Guru di Kuala Terengganu, Terengganu.

Syarat

Ma'ahad Tahfiz Wal Tarbiyyah Darul Iman menawarkan kekosongan beberapa kekosongan JAWATAN GURU kepada calon-calon yang berkelayakan dan mempunyai kriteria yang ditetapkan. Kriteria pemohon adalah seperti yang berikut :
~ Mempunyai Ijazah/Diploma dalam bidang berkaitan :
** Pengajian Sejarah
** Sejarah
** Bahasa Melayu
** Bahasa Inggeris
** TESL
** Kemahiran Hidup
** Kemahiran Teknikal
** Guru Hafazan
** Dan yang berkaitan.

~ Berdisiplin, Komited & Bertanggungjawab
~ Kreatif & Inovatif
~ Bersedia untuk berkhidmat tempoh MINIMA untuk 1 tahun.
~ Mempunyai tempat tinggal berhampiran MTT
~ Bersedia memakai tudung paras siku bagi muslimat

Kekosongan adalah bagi mengisi jawatan Guru Bahasa Inggeris + MUET, Bahasa Melayu + Sejarah, Bahasa Melayu + Kemahiran Hidup, Guru Hafazan

Sila hantarkan resume anda ke :
[email protected]

selewat-lewatnya pada 2 Disember 2017 (Sabtu).

Calon yang disenarai pendek akan dihubungi untuk sesi temuduga.

* Kemaskini terakhir pada 21 November 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Maahad Tahfiz Waltarbiyyah Darul Iman. Tawaran jawatan kosong untuk Guru ini hanya sah sebelum 20 January 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.