Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat bormas (malaysia) sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Graphic assistant di syarikat kami yang terletak di Jalan Ipoh, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Graphic assistant

Jawatan kosong sebagai Graphic assistant di Jalan Ipoh, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: bormas (malaysia) sdn bhd
  • Lokasi: Jalan Ipoh, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 10 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat bormas (malaysia) sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Graphic assistant di Jalan Ipoh, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

printing:
document, name card, poster, plan, receipt book
company chop
binding, laminating FEMALE
WELL VERSE WITH DESIGN SOFT WARES
(ADOBE ILLUSTRATOR, ADOBE PHOTOSHOP)
MOTIVATED, CREATIVE
ABLE TO WORK WELL UNDER PRESSURE

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh bormas (malaysia) sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh bormas (malaysia) sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh bormas (malaysia) sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Graphic assistant ini hanya sah sebelum 10 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Graphic assistant yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak bormas (malaysia) sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.