Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,457 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Zuhairi Mohd Nopiah ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Graphic Designer di syarikat kami yang terletak di Senawang, Negeri Sembilan. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Graphic Designer

Jawatan kosong sebagai Graphic Designer di Senawang, Negeri Sembilan!

  • Employee: Zuhairi Mohd Nopiah
  • Lokasi: Senawang, Negeri Sembilan
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1300 / Month
  • Tarikh Tutup: 12 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1300 ditawarkan oleh syarikat Zuhairi Mohd Nopiah kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Graphic Designer di Senawang, Negeri Sembilan.

Syarat

Syarikat kami adalah syarikat training yang terletak di Lavender Heights Seremban. Kami ingin menawarkan jawatan kosong kepada calon yang berpengalaman di dalam bidang Pereka Grafik. * Mempunyai kemahiran dalam :
- Adobe photoshop
- Adobe illustrator
- Adobe Indesign
SKOP KERJA :
- Mengimplementasi idea & konsep seminar menerusi rekaletak dan penghasilan / penggunaan gambar dan grafik yang bersesuaian
- Berusaha untuk mengekal dan mempertingkatkan mutu dalam rekabentuk untuk setiap tugas yang diberikan
- Design segala poster syarikat
PERSONALITI :
- Tingkah laku yang baik
- Komitmen yang tinggi terhadap kerja ( Belum berkahwin )
- Bekerjasama dengan tim

Sila hantar resume yang lengkap ke email [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Zuhairi Mohd Nopiah

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Zuhairi Mohd Nopiah ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Zuhairi Mohd Nopiah. Tawaran jawatan kosong untuk Graphic Designer ini hanya sah sebelum 12 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.