Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Almas Collection Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Graphic Designer / Pereka Grafik di syarikat kami yang terletak di Kota Samarahan, Sarawak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Graphic Designer / Pereka Grafik

Jawatan kosong sebagai Graphic Designer / Pereka Grafik di Kota Samarahan, Sarawak!

  • Employee: Almas Collection Sdn Bhd
  • Lokasi: Kota Samarahan, Sarawak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Almas Collection Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Graphic Designer / Pereka Grafik di Kota Samarahan, Sarawak.

Syarat

Butik Almas sedang mencari individu CERIA, BERSEMANGAT & BERJIWA KENTAL untuk bersama keluarga Butik Almas dalam mengisi jawatan 'GRAPHIC DESIGNER' - Menghasilkan rekaan grafik menarik dan terkini untuk 'online' dan 'offline'
- Sikap 'high attention to detail' dan sangat terperinci dalam menghasilkan rekaan grafik atau ubahsuai gambar (editing)
- Menghasilkan rekaan grafik bagi semua bahan 'Advertising & Promotion' (A&Ps) syarikat seperti flyers, banner, bunting, billboard, juga untuk laman web, Facebook Advertisment (FBAds), Instagram serta Twitter
- Menguruskan segala proses percetakan dan produksi semua bahan A&Ps
- Menggunakan perisian seperti Adobe Photoshop & Illustrator, perisian grafik lain seperti InDesign, AutoCAD dan perisian video seperti AfterEffect adalah satu kelebihan

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Almas Collection Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Almas Collection Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Almas Collection Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Graphic Designer / Pereka Grafik ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Graphic Designer / Pereka Grafik yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Almas Collection Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.