Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,711 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat m suites hotel johor bahru ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Gardener di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Gardener

Jawatan kosong sebagai Gardener di Johor Bahru, Johor!

 • Employee: m suites hotel johor bahru
 • Lokasi: Johor Bahru, Johor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 30 June 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat m suites hotel johor bahru kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Gardener di Johor Bahru, Johor.

Syarat

memastikan persekitaran bangunan di dalam keadaan yang bersih dan terjaga setiap masa. - MEMASTIKAN PERSEKITARAN BANGUNAN DI DALAM KEADAAN YANG BERSIH
- MEMASTIKAN TANAMAN DI SEKITAR BANGUNAN TERJAGA SETIAP MASA
- MEMPUYAI SKILL UNTUK TANAMAN BUNGA DAN POKOK HERBA pmr, spm

* Kemaskini terakhir pada 02 June 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh m suites hotel johor bahru

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh m suites hotel johor bahru ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh m suites hotel johor bahru . Tawaran jawatan kosong untuk Gardener ini hanya sah sebelum 30 June 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Gardener yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak m suites hotel johor bahru .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 84 permohonan
 3. Online Admin 70 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan