Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat nbl money transfer sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Front desk teller di syarikat kami yang terletak di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Front desk teller

Jawatan kosong sebagai Front desk teller di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: nbl money transfer sdn bhd
  • Lokasi: KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1600 / Month
  • Tarikh Tutup: 04 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1600 ditawarkan oleh syarikat nbl money transfer sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Front desk teller di KL City, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

REQUIREMENTS: - Female- Age: 18-40 Years- Salary: Based on experience/negotiable. - Must be good behavior and punctual.- Have KWSP & SOCSO.- Good Communication skill in English & Malay.- Able to work in team.- Willing To overtime.- Dedicated and committed to work.Working Hours: Everyday: 9.00 am-6.00 pm (1 day off day except Saturday, Sunday & Public Holiday) Contact Address: NBL Money Transfer Sdn Bhd, KL Main Branch. No. 12 & 14 Leboh Pudu (Kotaraya), Ground Floor, Kuala Lumpur, Malaysia. Contact No: If you Interested Please Send Your Resume To: [email protected] or Call:03-20311100, 0166406892 for Interview.

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh nbl money transfer sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh nbl money transfer sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh nbl money transfer sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Front desk teller ini hanya sah sebelum 04 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Front desk teller yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak nbl money transfer sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.