Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Air Keroh D'Village Sdn. Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Front Office Assistant di syarikat kami yang terletak di Ayer Keroh, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Front Office Assistant

Jawatan kosong sebagai Front Office Assistant di Ayer Keroh, Melaka!

  • Employee: Air Keroh D'Village Sdn. Bhd
  • Lokasi: Ayer Keroh, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM900 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM900 ditawarkan oleh syarikat Air Keroh D'Village Sdn. Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Front Office Assistant di Ayer Keroh, Melaka.

Syarat

Tugas-Tugas FO:-1. Menyambut tetamu yang datang dengan senyuman dan ucapan selamat yang mesra serta berhemah.2. Memberi respon kepada tetamu atas pertanyaan yang diberikan dengan memberikan maklumat yang tepat. 3. Mendaftar dan menentukan bilik tetamu serta memastikan bahawa kad pendaftaran disediakan dengan betul dan lengkap.4. Sebagai juruwang, menyediakan folio tetamu untuk setiap tetamu yang daftar keluar dari Resort.5. Sentiasa mempunyai penampilan yang menarik serta kemas.Tugas-Tugas Pemandu FO :-1. Bertanggungjawab sepenuhnya untuk memandu, mengambil dan menghantar surat- menyurat, dokumen-dokumen Syarikat Air Keroh D'Village Sdn.Bhd. pada setiap hari bekerja.2. Melaksanakan dan membawa pegawai/kakitangan ke bank dan urusan-urusan berkaitan.3. Memeriksa kenderaan dan kebersihan kenderaan untuk selamat digunakan.4. Lain-lain tugas yang diarahkan dari masa ke semasa oleh Pihak Pengurusan

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Air Keroh D'Village Sdn. Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Air Keroh D'Village Sdn. Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Air Keroh D'Village Sdn. Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Front Office Assistant ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Front Office Assistant yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Air Keroh D'Village Sdn. Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.