Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Enkai Car Care Centre Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Foreman/ mechanic/alignment/tayar man di syarikat kami yang terletak di Cheras, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Foreman/ mechanic/alignment/tayar man

Jawatan kosong sebagai Foreman/ mechanic/alignment/tayar man di Cheras, Selangor!

  • Employee: Enkai Car Care Centre Sdn Bhd
  • Lokasi: Cheras, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM3000 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM3000 ditawarkan oleh syarikat Enkai Car Care Centre Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Foreman/ mechanic/alignment/tayar man di Cheras, Selangor.

Syarat

1. servis kereta
2. overhaul engine
3. dan pelbagai GAJI PERPATUTAN MENGIKUT PENGALAMAN

Taman Danau Desa, Kuala Lumpur.

Call: 017-9591228 (YEE)

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Enkai Car Care Centre Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Enkai Car Care Centre Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Enkai Car Care Centre Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Foreman/ mechanic/alignment/tayar man ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.