Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat The Zon Hotel Kuala Lumpur ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Food & Beverage Assistant di syarikat kami yang terletak di Jalan Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Food & Beverage Assistant

Jawatan kosong sebagai Food & Beverage Assistant di Jalan Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: The Zon Hotel Kuala Lumpur
  • Lokasi: Jalan Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat The Zon Hotel Kuala Lumpur kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Food & Beverage Assistant di Jalan Ampang, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

- SPM Holder.
- At least have 1 year Hotel experience.
- Able to communicate well in English & Bahasa.
- Able to work shift hours.
- Customer service oriented.

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh The Zon Hotel Kuala Lumpur

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh The Zon Hotel Kuala Lumpur ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh The Zon Hotel Kuala Lumpur. Tawaran jawatan kosong untuk Food & Beverage Assistant ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.