Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Prestige Group Of Etiqa / Financial Advisor ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Financial Executive di syarikat kami yang terletak di City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Financial Executive

Jawatan kosong sebagai Financial Executive di City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Prestige Group Of Etiqa / Financial Advisor
  • Lokasi: City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM4800 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM4800 ditawarkan oleh syarikat Prestige Group Of Etiqa / Financial Advisor kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Financial Executive di City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Langkah pertama sebagai Financial Executive;Department ; Pentadbiran & PemasaranTempat bertugas : KL @ Lembah KlangMin SPM - Master in any fieldUmur 23 - 40 thnBerpengalaman dalam Jualan > amatlah digalakkan / VSS / Fresh Grad /Part Timer/ Tiada Pekerjaan/ income tambahanCARA MEMOHON;eMail resume anda segera. Pihak kami akan meneliti resume anda utk ditempatkan di department yg bersesuaian. Anda akan dijemput utk hadir Temuduga jemputan di email anda (Utk tarikh, masa & tempat..sebarang pertanyaan boleh hubungi 0123020447 dan email resume ke mayban.grup&gmail.com. Pegawai utk dihubungi ialah En RizalFaedah dan ganjaran serta tugasan akan dimaklum bersama email jemputan setelah anda Email resume anda kepada kami. Tempat terhad utk intake Nov & Dec 2015. Tinggal 7 kekosongan shj

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Prestige Group Of Etiqa / Financial Advisor

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Prestige Group Of Etiqa / Financial Advisor ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Prestige Group Of Etiqa / Financial Advisor . Tawaran jawatan kosong untuk Financial Executive ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Financial Executive yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Prestige Group Of Etiqa / Financial Advisor .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.