Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Almas Collection Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Fashion Art Director / Pengarah Seni Konsep di syarikat kami yang terletak di Kota Samarahan, Sarawak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Fashion Art Director / Pengarah Seni Konsep

Jawatan kosong sebagai Fashion Art Director / Pengarah Seni Konsep di Kota Samarahan, Sarawak!

  • Employee: Almas Collection Sdn Bhd
  • Lokasi: Kota Samarahan, Sarawak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 March 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Almas Collection Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Fashion Art Director / Pengarah Seni Konsep di Kota Samarahan, Sarawak.

Syarat

Butik Almas, butik pakaian muslimah nombor 1 di Borneo sedang mencari mereka yang ingin menjadi ahli keluarga Butik Almas sebagai 'FASHION ART DIRECTOR' -> Mempunyai minda yang kreatif dan mampu berfikir dalam menyelesaikan sesuatu konsep rekaan
-> Menampilkan konsep rekaan yang menarik dan mesti mengikut perkembangan fesyen muslimah masa kini
-> Berjaya membangkitkan cetusan warna, susunan dan potongan
-> Mempunyai kekuatan tersendiri sama ada daripada segi gabungan warna, potongan dan pemilihan fabrik
-> Mampu menterjemahkan konsep rekaan dalam bentuk foto dan video

* Kemaskini terakhir pada 06 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Almas Collection Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Almas Collection Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Almas Collection Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Fashion Art Director / Pengarah Seni Konsep ini hanya sah sebelum 31 March 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Fashion Art Director / Pengarah Seni Konsep yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Almas Collection Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.