Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,687 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat o.advertising sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Event assistant(subang,shah alam,puchong,pj) di syarikat kami yang terletak di Subang Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Event assistant(subang,shah alam,puchong,pj)

Jawatan kosong sebagai Event assistant(subang,shah alam,puchong,pj) di Subang Jaya, Selangor!

  • Employee: o.advertising sdn bhd
  • Lokasi: Subang Jaya, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2100 / Month
  • Tarikh Tutup: 11 November 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2100 ditawarkan oleh syarikat o.advertising sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Event assistant(subang,shah alam,puchong,pj) di Subang Jaya, Selangor.

Syarat

JAWATAN KEMASUKAN SEGERA

KELAYAKAN:
~Warganegara Malaysia.
~Mempunyai pegalaman dalam bidang event.
~Kelulusan DEGREE/Diploma/STPM/SPM
~Umur 20-28 tahun sahaja.
~Mempunyai sikap sanggup belajar. -Membantu penyelia menjalankan event.
-Memastikan event berjalan dengan lancar
-Membantu pelatih baru menjalani tugasan diberi.
-Waktu kerja Mon-Fri 8am-6pm, Sat (half day)

* Kemaskini terakhir pada 03 November 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh o.advertising sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh o.advertising sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh o.advertising sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Event assistant(subang,shah alam,puchong,pj) ini hanya sah sebelum 11 November 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Event assistant(subang,shah alam,puchong,pj) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak o.advertising sdn bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.