Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,802 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Ace Genius Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai English Teacher di syarikat kami yang terletak di Melaka Tengah, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong English Teacher

Jawatan kosong sebagai English Teacher di Melaka Tengah, Melaka!

  • Employee: Ace Genius Sdn Bhd
  • Lokasi: Melaka Tengah, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Ace Genius Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan English Teacher di Melaka Tengah, Melaka.

Syarat

VACANCY FOR ENGLISH TEACHER.

We are looking for full time / part time ENGLISH Teacher for our Centres in Melaka. Must have a good command of spoken and written English; and possess a desire and passion in nurturing young children. To teach English to children, assist them and provide basic care during their sessions. Maintain the centres. Increase sales.

Vacancy available at Merdeka Permai & Ayer Keroh/Bukit Beruang

Position available for Teachers (RM1500) & Centre Director (RM1800)

Salary does not include over-time for night classes, sales incentives as well as training allowances.

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Ace Genius Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Ace Genius Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Ace Genius Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk English Teacher ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan English Teacher yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Ace Genius Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.