Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Tadika Khalifah Ilmuan ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai English & Quran Teacher di syarikat kami yang terletak di Keramat, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong English & Quran Teacher

Jawatan kosong sebagai English & Quran Teacher di Keramat, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Tadika Khalifah Ilmuan
  • Lokasi: Keramat, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat Tadika Khalifah Ilmuan kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan English & Quran Teacher di Keramat, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

TeachingPrepare lesson PlanArt n CraftClass DecorationManage Day Care Student

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Tadika Khalifah Ilmuan

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Tadika Khalifah Ilmuan ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Tadika Khalifah Ilmuan . Tawaran jawatan kosong untuk English & Quran Teacher ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan English & Quran Teacher yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Tadika Khalifah Ilmuan .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.