Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,353 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat RD Papers Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Eksekutif pemasaran di syarikat kami yang terletak di Kuala Terengganu, Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Eksekutif pemasaran

Jawatan kosong sebagai Eksekutif pemasaran di Kuala Terengganu, Terengganu!

  • Employee: RD Papers Sdn Bhd
  • Lokasi: Kuala Terengganu, Terengganu
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 August 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat RD Papers Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Eksekutif pemasaran di Kuala Terengganu, Terengganu.

Syarat

- Lelaki
- Berumur 22 tahun ke atas
- Aktif
- Mudah mesra
- Boleh berkomunikasi dengan baik
- Mempunyai kenderaan sendiri
- Mempunyai Diploma dalam bidang berkaitan

Email resume ke [email protected] dan tuliskan jawatan EKSEKUTIF PEMASARAN Diploma

* Kemaskini terakhir pada 15 August 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh RD Papers Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh RD Papers Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh RD Papers Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Eksekutif pemasaran ini hanya sah sebelum 31 August 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.