Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,266 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Buruj Watches Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Eksekutif khidmat pelanggan di syarikat kami yang terletak di Gombak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Eksekutif khidmat pelanggan

Jawatan kosong sebagai Eksekutif khidmat pelanggan di Gombak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: Buruj Watches Sdn Bhd
  • Lokasi: Gombak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1200 / Month
  • Tarikh Tutup: 26 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Buruj Watches Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Eksekutif khidmat pelanggan di Gombak, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

Bertanggungjawab dalam mengendalikan panggilan telefon, pesanan pelanggan diatas talian, melayani pelanggan/tetamu yang berurusan dengan syarikat dengan mesra, memberi penerangan mengenai produk yang dijual oleh syarikat, membantu pelanggan/tetamu yang berurusan dengan syarikat untuk membuat pilihan -Melayan dan megurus database pelanggan ,serta membuat kerja pemasaran
-Warga Negara Malaysia berumur bawah 30 tahun
-fasih berbahasa melayu dan bahasa inggeris adalah bonus
-Mempunyai lesen memandu
-Mempunyai kenderaan sendiri
-Tahu Membalas komen dan Pm di WhatsApp, Facebook dan website
-mempunyai basic strategy pemasaran (diutamakan)
-mempunyai basic follow up customer (diutamakan)
-boleh berkerja sama dalam Team

-Gaji Rm1200-Rm2000
-*Bonus kerja cemerlang dan potensi kenaikan pangkat
-Latihan di berikan PERCUMA

Kepada yang berminat dan boleh memenuhi kelayakan sila Emailkan Resume anda ke [email protected]

Personal incharge : Office -0361779338 (office hour 9am-5pm) Isnin-Jumaat

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Buruj Watches Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Buruj Watches Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Buruj Watches Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Eksekutif khidmat pelanggan ini hanya sah sebelum 26 January 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Eksekutif khidmat pelanggan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Buruj Watches Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.