Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat rcm management ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Eksekutif Bahagian Perancangan Caruman Permodalan di syarikat kami yang terletak di City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Eksekutif Bahagian Perancangan Caruman Permodalan

Jawatan kosong sebagai Eksekutif Bahagian Perancangan Caruman Permodalan di City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur!

  • Employee: rcm management
  • Lokasi: City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2600 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 January 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2600 ditawarkan oleh syarikat rcm management kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Eksekutif Bahagian Perancangan Caruman Permodalan di City Centre, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur.

Syarat

* Kemaskini terakhir pada 12 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh rcm management

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh rcm management ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh rcm management . Tawaran jawatan kosong untuk Eksekutif Bahagian Perancangan Caruman Permodalan ini hanya sah sebelum 31 January 2017. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.