Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat mpt fast transport agency ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Drivers and attendant for lorry 3tan di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Drivers and attendant for lorry 3tan

Jawatan kosong sebagai Drivers and attendant for lorry 3tan di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: mpt fast transport agency
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2000 / Month
  • Tarikh Tutup: 15 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2000 ditawarkan oleh syarikat mpt fast transport agency kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Drivers and attendant for lorry 3tan di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Mempunyai GDL untuk driver dan mempunyai komitment yang baik
Attendant yang tahu membaca dan boleh memberi komitment

* Kemaskini terakhir pada 14 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh mpt fast transport agency

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh mpt fast transport agency ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh mpt fast transport agency. Tawaran jawatan kosong untuk Drivers and attendant for lorry 3tan ini hanya sah sebelum 15 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.