Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,711 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat - BERTANGGUNGJAWAB MENGHANTAR BARANG KE DESTINASI YANG DITETAPKAN ... - MEMBANTU PELANGGAN DALAM URUSAN PINDAHAN BARANG SEPERTI WRAPPIN , MENGANGKAT BARANG DAN SEBAGAINYA. ... SYARAT YANG DIPERLUKAN -BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS -MEMILIKI LESEN GDL -SIHAT TUBUH BADAN -MEMPUNYAI KENDERAAN UNTUK DATANG KERJA -MEMPUNYAI SIKAP YANG SABAR & SOPAN KETIKA MELAYAN PELANGGAN. -MAHIR DENGAN AREA JB -ADA PENGALAMAN BUKA & PASANG PERABOT. -BOLEH KERJA LEBIH MASA (OT) -PANDAI MENGGUNAKAN GPS (PANDAI CARI ALAMAT TEMPAT PENGHANTARAN) -DRIVER YANG RAJIN BOLEH MENCAPAI GAJI (RM2,000-RM3,000+++) BAGI YANG BERMINAT SILA HUBUNGI @ WALK IN: HOME SHIFT TRADING LOT 3455, JLN LURAH UTAMA KEMPAS BARU 81200 JB AH SIONG - 012-733 1433 ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Driver lori berlesen gdl dikehendaki di syarikat kami yang terletak di , Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Driver lori berlesen gdl dikehendaki

Jawatan kosong sebagai Driver lori berlesen gdl dikehendaki di , Johor!

 • Employee: - BERTANGGUNGJAWAB MENGHANTAR BARANG KE DESTINASI YANG DITETAPKAN ... - MEMBANTU PELANGGAN DALAM URUSAN PINDAHAN BARANG SEPERTI WRAPPIN , MENGANGKAT BARANG DAN SEBAGAINYA. ... SYARAT YANG DIPERLUKAN -BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS -MEMILIKI LESEN GDL -SIHAT TUBUH BADAN -MEMPUNYAI KENDERAAN UNTUK DATANG KERJA -MEMPUNYAI SIKAP YANG SABAR & SOPAN KETIKA MELAYAN PELANGGAN. -MAHIR DENGAN AREA JB -ADA PENGALAMAN BUKA & PASANG PERABOT. -BOLEH KERJA LEBIH MASA (OT) -PANDAI MENGGUNAKAN GPS (PANDAI CARI ALAMAT TEMPAT PENGHANTARAN) -DRIVER YANG RAJIN BOLEH MENCAPAI GAJI (RM2,000-RM3,000+++) BAGI YANG BERMINAT SILA HUBUNGI @ WALK IN: HOME SHIFT TRADING LOT 3455, JLN LURAH UTAMA KEMPAS BARU 81200 JB AH SIONG - 012-733 1433
 • Lokasi: , Johor
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 19 December 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat - BERTANGGUNGJAWAB MENGHANTAR BARANG KE DESTINASI YANG DITETAPKAN ... - MEMBANTU PELANGGAN DALAM URUSAN PINDAHAN BARANG SEPERTI WRAPPIN , MENGANGKAT BARANG DAN SEBAGAINYA. ... SYARAT YANG DIPERLUKAN -BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS -MEMILIKI LESEN GDL -SIHAT TUBUH BADAN -MEMPUNYAI KENDERAAN UNTUK DATANG KERJA -MEMPUNYAI SIKAP YANG SABAR & SOPAN KETIKA MELAYAN PELANGGAN. -MAHIR DENGAN AREA JB -ADA PENGALAMAN BUKA & PASANG PERABOT. -BOLEH KERJA LEBIH MASA (OT) -PANDAI MENGGUNAKAN GPS (PANDAI CARI ALAMAT TEMPAT PENGHANTARAN) -DRIVER YANG RAJIN BOLEH MENCAPAI GAJI (RM2,000-RM3,000+++) BAGI YANG BERMINAT SILA HUBUNGI @ WALK IN: HOME SHIFT TRADING LOT 3455, JLN LURAH UTAMA KEMPAS BARU 81200 JB AH SIONG - 012-733 1433 kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Driver lori berlesen gdl dikehendaki di , Johor.

Syarat

kami memerlukan driver bagi perkhidmatan pindah rumah & perabot - BERTANGGUNGJAWAB MENGHANTAR BARANG KE DESTINASI YANG DITETAPKAN.
- MEMBANTU PELANGGAN DALAM URUSAN PINDAHAN BARANG SEPERTI WRAPPING, MENGANGKAT BARANG DAN SEBAGAINYA.

SYARAT YANG DIPERLUKAN

-BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS
-MEMILIKI LESEN GDL
-SIHAT TUBUH BADAN
-MEMPUNYAI KENDERAAN UNTUK DATANG KERJA
-MEMPUNYAI SIKAP YANG SABAR & SOPAN KETIKA MELAYAN PELANGGAN.
-MAHIR DENGAN AREA JB
-ADA PENGALAMAN BUKA & PASANG PERABOT.
-BOLEH KERJA LEBIH MASA (OT)
-PANDAI MENGGUNAKAN GPS (PANDAI CARI ALAMAT TEMPAT PENGHANTARAN)
-DRIVER YANG RAJIN BOLEH MENCAPAI GAJI (RM2,000-RM3,000+++)

BAGI YANG BERMINAT SILA HUBUNGI @ WALK IN:

HOME SHIFT TRADING
LOT 3455, JLN LURAH UTAMA
KEMPAS BARU
81200 JB

AH SIONG - 012-733 1433 spm

* Kemaskini terakhir pada 20 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh - BERTANGGUNGJAWAB MENGHANTAR BARANG KE DESTINASI YANG DITETAPKAN ... - MEMBANTU PELANGGAN DALAM URUSAN PINDAHAN BARANG SEPERTI WRAPPIN , MENGANGKAT BARANG DAN SEBAGAINYA. ... SYARAT YANG DIPERLUKAN -BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS -MEMILIKI LESEN GDL -SIHAT TUBUH BADAN -MEMPUNYAI KENDERAAN UNTUK DATANG KERJA -MEMPUNYAI SIKAP YANG SABAR & SOPAN KETIKA MELAYAN PELANGGAN. -MAHIR DENGAN AREA JB -ADA PENGALAMAN BUKA & PASANG PERABOT. -BOLEH KERJA LEBIH MASA (OT) -PANDAI MENGGUNAKAN GPS (PANDAI CARI ALAMAT TEMPAT PENGHANTARAN) -DRIVER YANG RAJIN BOLEH MENCAPAI GAJI (RM2,000-RM3,000+++) BAGI YANG BERMINAT SILA HUBUNGI @ WALK IN: HOME SHIFT TRADING LOT 3455, JLN LURAH UTAMA KEMPAS BARU 81200 JB AH SIONG - 012-733 1433

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh - BERTANGGUNGJAWAB MENGHANTAR BARANG KE DESTINASI YANG DITETAPKAN ... - MEMBANTU PELANGGAN DALAM URUSAN PINDAHAN BARANG SEPERTI WRAPPIN , MENGANGKAT BARANG DAN SEBAGAINYA. ... SYARAT YANG DIPERLUKAN -BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS -MEMILIKI LESEN GDL -SIHAT TUBUH BADAN -MEMPUNYAI KENDERAAN UNTUK DATANG KERJA -MEMPUNYAI SIKAP YANG SABAR & SOPAN KETIKA MELAYAN PELANGGAN. -MAHIR DENGAN AREA JB -ADA PENGALAMAN BUKA & PASANG PERABOT. -BOLEH KERJA LEBIH MASA (OT) -PANDAI MENGGUNAKAN GPS (PANDAI CARI ALAMAT TEMPAT PENGHANTARAN) -DRIVER YANG RAJIN BOLEH MENCAPAI GAJI (RM2,000-RM3,000+++) BAGI YANG BERMINAT SILA HUBUNGI @ WALK IN: HOME SHIFT TRADING LOT 3455, JLN LURAH UTAMA KEMPAS BARU 81200 JB AH SIONG - 012-733 1433 ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh - BERTANGGUNGJAWAB MENGHANTAR BARANG KE DESTINASI YANG DITETAPKAN ... - MEMBANTU PELANGGAN DALAM URUSAN PINDAHAN BARANG SEPERTI WRAPPIN , MENGANGKAT BARANG DAN SEBAGAINYA. ... SYARAT YANG DIPERLUKAN -BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS -MEMILIKI LESEN GDL -SIHAT TUBUH BADAN -MEMPUNYAI KENDERAAN UNTUK DATANG KERJA -MEMPUNYAI SIKAP YANG SABAR & SOPAN KETIKA MELAYAN PELANGGAN. -MAHIR DENGAN AREA JB -ADA PENGALAMAN BUKA & PASANG PERABOT. -BOLEH KERJA LEBIH MASA (OT) -PANDAI MENGGUNAKAN GPS (PANDAI CARI ALAMAT TEMPAT PENGHANTARAN) -DRIVER YANG RAJIN BOLEH MENCAPAI GAJI (RM2,000-RM3,000+++) BAGI YANG BERMINAT SILA HUBUNGI @ WALK IN: HOME SHIFT TRADING LOT 3455, JLN LURAH UTAMA KEMPAS BARU 81200 JB AH SIONG - 012-733 1433 . Tawaran jawatan kosong untuk Driver lori berlesen gdl dikehendaki ini hanya sah sebelum 19 December 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Driver lori berlesen gdl dikehendaki yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak - BERTANGGUNGJAWAB MENGHANTAR BARANG KE DESTINASI YANG DITETAPKAN ... - MEMBANTU PELANGGAN DALAM URUSAN PINDAHAN BARANG SEPERTI WRAPPIN , MENGANGKAT BARANG DAN SEBAGAINYA. ... SYARAT YANG DIPERLUKAN -BERUMUR 18 TAHUN KE ATAS -MEMILIKI LESEN GDL -SIHAT TUBUH BADAN -MEMPUNYAI KENDERAAN UNTUK DATANG KERJA -MEMPUNYAI SIKAP YANG SABAR & SOPAN KETIKA MELAYAN PELANGGAN. -MAHIR DENGAN AREA JB -ADA PENGALAMAN BUKA & PASANG PERABOT. -BOLEH KERJA LEBIH MASA (OT) -PANDAI MENGGUNAKAN GPS (PANDAI CARI ALAMAT TEMPAT PENGHANTARAN) -DRIVER YANG RAJIN BOLEH MENCAPAI GAJI (RM2,000-RM3,000+++) BAGI YANG BERMINAT SILA HUBUNGI @ WALK IN: HOME SHIFT TRADING LOT 3455, JLN LURAH UTAMA KEMPAS BARU 81200 JB AH SIONG - 012-733 1433 .

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 85 permohonan
 3. Online Admin 71 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan