Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,879 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat HnR Worldtrade Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Driver Lori di syarikat kami yang terletak di Shah Alam, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Driver Lori

Jawatan kosong sebagai Driver Lori di Shah Alam, Selangor!

  • Employee: HnR Worldtrade Sdn Bhd
  • Lokasi: Shah Alam, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat HnR Worldtrade Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Driver Lori di Shah Alam, Selangor.

Syarat

Mempunyai Lesen GDL
Boleh mengendali lori 3 tan dan 5 tan
Penglihatan dan kesihatan yang baik
Boleh bekerja syif
Lokasi penghantaran sekitar Klang Mempunyai Lesen GDL
Boleh mengendali lori 3 tan dan 5 tan
Penglihatan dan kesihatan yang baik
Boleh bekerja syif
Lokasi penghantaran sekitar Klang

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh HnR Worldtrade Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh HnR Worldtrade Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh HnR Worldtrade Sdn Bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Driver Lori ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.