Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,879 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat han yang consultancy sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Drafter di syarikat kami yang terletak di Petaling Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Drafter

Jawatan kosong sebagai Drafter di Petaling Jaya, Selangor!

  • Employee: han yang consultancy sdn bhd
  • Lokasi: Petaling Jaya, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1000 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1000 ditawarkan oleh syarikat han yang consultancy sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Drafter di Petaling Jaya, Selangor.

Syarat

drawing
meeting
travelling
liaise with authority MECHANICAL & ELECTRICAL ENGINEERING DRAFTING. ABLE TO SPEAK & WRITE IN ENGLISH. WITH/WITHOUT EXPERIENCE REQUIRED IN PENANG & PETALING JAYA. EMAIL RESUME: [email protected]

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh han yang consultancy sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh han yang consultancy sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh han yang consultancy sdn bhd. Tawaran jawatan kosong untuk Drafter ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.