Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Dr Norman Clinic Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Doctor/Medical Officer di syarikat kami yang terletak di Batu Berendam, Melaka. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Doctor/Medical Officer

Jawatan kosong sebagai Doctor/Medical Officer di Batu Berendam, Melaka!

  • Employee: Dr Norman Clinic Sdn Bhd
  • Lokasi: Batu Berendam, Melaka
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM10000 / Month
  • Tarikh Tutup: 31 December 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM10000 ditawarkan oleh syarikat Dr Norman Clinic Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Doctor/Medical Officer di Batu Berendam, Melaka.

Syarat

Provide daily medical care, medical treatment and maintenance of medical record.Klinik Dr Norman is a private clinic established in 2005 and located in Taman Merdeka Jaya Batu Berendam Melaka.

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Dr Norman Clinic Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Dr Norman Clinic Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Dr Norman Clinic Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Doctor/Medical Officer ini hanya sah sebelum 31 December 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Doctor/Medical Officer yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Dr Norman Clinic Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.