Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat midas surplus management sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Dispatch wanted di syarikat kami yang terletak di Petaling Jaya, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Dispatch wanted

Jawatan kosong sebagai Dispatch wanted di Petaling Jaya, Selangor!

  • Employee: midas surplus management sdn bhd
  • Lokasi: Petaling Jaya, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1800 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1800 ditawarkan oleh syarikat midas surplus management sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Dispatch wanted di Petaling Jaya, Selangor.

Syarat

Gaji RM1,500 RM1,800 Sebulan

Jika anda adalah
- Seorang yang berdisiplin
- Lelaki
- Umur 21 tahun keatas
- Min SPM
- Mempunyai Motosikal & Lesen Midas Surplus Management Sdn Bhd
No 9-1 , 1st Floor , Jalan PJS 8/10
Dataran Mentari
46150 Petaling Jaya

Hubungi :Encik Ben 016-6480548 / Chan 012-2322918

* Kemaskini terakhir pada 11 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh midas surplus management sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh midas surplus management sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh midas surplus management sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Dispatch wanted ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Dispatch wanted yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak midas surplus management sdn bhd .