Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,442 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat charms & starglow malaysia ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Digital marketing executive di syarikat kami yang terletak di Sungai Buloh, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Digital marketing executive

Jawatan kosong sebagai Digital marketing executive di Sungai Buloh, Selangor!

  • Employee: charms & starglow malaysia
  • Lokasi: Sungai Buloh, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM4000 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM4000 ditawarkan oleh syarikat charms & starglow malaysia kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Digital marketing executive di Sungai Buloh, Selangor.

Syarat

CHARMS merupakan jenama "HALAL COSMETIC SKINCARE" yang sedang meningkat naik dan semakin dikenali ramai. Jenama kami sedang berkembang pesat dan memerlukan team player yang berkualiti tinggi seperti anda untuk sertai keluarga CHARMS.

Anda akan membantu CHARMS untuk mencapai target syarikat. SKOP UTAMA adalah untuk MERANCANG dan MELAKSANAKAN pemasaran digital yang dapat membantu menaikkan lagi jenama CHARMS dan mencapai target syarikat.

SILA JAWAB SURVEY INI JIKA ANDA INGIN MEMOHON:
https://goo.gl/forms/JzoiTjK7ea4yXH232

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh charms & starglow malaysia

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh charms & starglow malaysia ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh charms & starglow malaysia. Tawaran jawatan kosong untuk Digital marketing executive ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.