Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 78,212 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Gintell Rest N Go Sdn Bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Despatch Station In-Charge(Bintulu, Sibu and Miri) di syarikat kami yang terletak di Others, Sarawak. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Despatch Station In-Charge(Bintulu, Sibu and Miri)

Jawatan kosong sebagai Despatch Station In-Charge(Bintulu, Sibu and Miri) di Others, Sarawak!

  • Employee: Gintell Rest N Go Sdn Bhd
  • Lokasi: Others, Sarawak
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM950 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2016


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM950 ditawarkan oleh syarikat Gintell Rest N Go Sdn Bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Despatch Station In-Charge(Bintulu, Sibu and Miri) di Others, Sarawak.

Syarat

Minimum SPM atau sebagainya
- Gaji RM1000+ Komisen + Elaun Minyak + Elaun Kehadiran Penuh RM100.00
- Sudi dan kena bekerja pada hari Sabtu, Ahad dan Public Holiday. Off DAY hanya jatuh pada hari RABU sahaja
- Umur 18 tahun ke atas
- Lokasi (Bintulu, Sibu dan Miri) - Mejaga kebersihan stesen
- Mengutip wang tunai setiap hari dan menyelenggara
- Maintenance kerusi urut

* Kemaskini terakhir pada 27 August 2016 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Gintell Rest N Go Sdn Bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Gintell Rest N Go Sdn Bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Gintell Rest N Go Sdn Bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Despatch Station In-Charge(Bintulu, Sibu and Miri) ini hanya sah sebelum 30 November 2016. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Despatch Station In-Charge(Bintulu, Sibu and Miri) yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Gintell Rest N Go Sdn Bhd .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.