Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,529 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Myi Ceramics Dental Laboratory Plt ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Despatch di syarikat kami yang terletak di Cheras, Selangor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Despatch

Jawatan kosong sebagai Despatch di Cheras, Selangor!

  • Employee: Myi Ceramics Dental Laboratory Plt
  • Lokasi: Cheras, Selangor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM2100 / Month
  • Tarikh Tutup: 14 March 2018


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM2100 ditawarkan oleh syarikat Myi Ceramics Dental Laboratory Plt kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Despatch di Cheras, Selangor.

Syarat

Syarikat kami memerlukan Despatch SEPENUH MASA/FULL TIME untuk Collect and send parcel to dental clinic/mengumpul dan menghantar parcel ke klinik pergigian di lembah klang dan kuala Lumpur Rider/Despatch diperlukan
-mempunyai lesen yang sah (kelas B2)
-mempunyai motorsikal sendiri dan hanphone
-On Time Delivery dan memastikan barang (parcel) yang dihantar ke klinik dalam keadaan yang baik.
-memberi perkhidmatan yang berkualiti, professional dan bersopan semasa berinteraksi dengan pelanggan.

Cara Memohon:
-Sila WhatsAPP nama, umur, IC nombor,pengalaman kerja anda ke 012-2036768 (10am-7pm)
-office no. 03-9075 9207

* Kemaskini terakhir pada 13 January 2018 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Myi Ceramics Dental Laboratory Plt

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Myi Ceramics Dental Laboratory Plt ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Myi Ceramics Dental Laboratory Plt. Tawaran jawatan kosong untuk Despatch ini hanya sah sebelum 14 March 2018. Harap maklum.

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.