Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 88,284 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat qeesee global resources sdn bhd ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Customer service di syarikat kami yang terletak di Marang, Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Customer service

Jawatan kosong sebagai Customer service di Marang, Terengganu!

  • Employee: qeesee global resources sdn bhd
  • Lokasi: Marang, Terengganu
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 28 February 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat qeesee global resources sdn bhd kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Customer service di Marang, Terengganu.

Syarat

mahir melayan permintaan pelanggan
- ada skill mendekati dan ramah
- suka senyum
- pantas dan cekap - MELAYAN PELANGGAN DENGAN MEMBERI SERVIS YANG DIGARISKAN
- MENCAPAI KPI YANG DITETAPKAN

* Kemaskini terakhir pada 05 January 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh qeesee global resources sdn bhd

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh qeesee global resources sdn bhd ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh qeesee global resources sdn bhd . Tawaran jawatan kosong untuk Customer service ini hanya sah sebelum 28 February 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Customer service yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak qeesee global resources sdn bhd .