Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 91,331 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Ideal Approach ( JB ) ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Customer service di syarikat kami yang terletak di Johor Bahru, Johor. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Customer service

Jawatan kosong sebagai Customer service di Johor Bahru, Johor!

  • Employee: Ideal Approach ( JB )
  • Lokasi: Johor Bahru, Johor
  • Phone:
  • Email:
  • Salary: RM1500 / Month
  • Tarikh Tutup: 30 November 2015


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1500 ditawarkan oleh syarikat Ideal Approach ( JB ) kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Customer service di Johor Bahru, Johor.

Syarat

Kelayakan yang kami perlu :- - Berumur 18-30 tahun- Mempunyai sijil Minimum SPM - Fasih bertutur bahasa Melayu / Inggeris- Ada/tiada pengalaman- Rajin & berdisiplinBagi yang terpilih akan menjalani sesi latihan , dan akan di serap terus dalam syarikat jika lulus .Terutama pada yang masih belum bekerja dan boleh bekerja segera .Hantar Resume ke : [email protected]: 016-7464759:( jessi)

* Kemaskini terakhir pada 30 November 2015 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Ideal Approach ( JB )

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Ideal Approach ( JB ) ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Ideal Approach ( JB ) . Tawaran jawatan kosong untuk Customer service ini hanya sah sebelum 30 November 2015. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Customer service yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Ideal Approach ( JB ) .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.