Kami boleh bantu anda untuk dapatkan pekerjaan!

Terdapat sebanyak 85,711 peluang pekerjaan

Post job offer

Info Kerjaya

Kami dari syarikat Saya ingin mencari Staff bahagian customer service Dan staff bhgi n kerani dan staff bahagian production (tukang emas) utk company ... ASSALAMUALAIKUM.. -lelaki/perempuan -diploma atau ijazah(terkecuali utk tukang emas) -sihat tubuh badan -boleh menerima arahan -tepati masa -boleh berkerja lbih masa -bertanggungjawab Gaji yg ditawarkan rm1000 .. Utk tiga bulan percubaan akn dibayar rm700 KEMASUKKAN PADA 1/11/2017 Bole E-mail kn resume : [email protected] ingin membuat tawaran kepada anda yang sedang membaca iklan ini disini untuk mengisi kekosongan jawatan sebagai Customer service , kerani , tukang emas diperlukan di syarikat kami yang terletak di , Terengganu. Jika anda berminat, anda boleh terus membaca iklan ini untuk ketahui lebih lanjut mengenai tawaran yang kami beri. Terima kasih!


Kerja Kosong Customer service , kerani , tukang emas diperlukan

Jawatan kosong sebagai Customer service , kerani , tukang emas diperlukan di , Terengganu!

 • Employee: Saya ingin mencari Staff bahagian customer service Dan staff bhgi n kerani dan staff bahagian production (tukang emas) utk company ... ASSALAMUALAIKUM.. -lelaki/perempuan -diploma atau ijazah(terkecuali utk tukang emas) -sihat tubuh badan -boleh menerima arahan -tepati masa -boleh berkerja lbih masa -bertanggungjawab Gaji yg ditawarkan rm1000 .. Utk tiga bulan percubaan akn dibayar rm700 KEMASUKKAN PADA 1/11/2017 Bole E-mail kn resume : [email protected]
 • Lokasi: , Terengganu
 • Phone:
 • Email:
 • Salary: RM1200 / Month
 • Tarikh Tutup: 31 October 2017


Info Gaji

Gaji sebulan sebanyak RM1200 ditawarkan oleh syarikat Saya ingin mencari Staff bahagian customer service Dan staff bhgi n kerani dan staff bahagian production (tukang emas) utk company ... ASSALAMUALAIKUM.. -lelaki/perempuan -diploma atau ijazah(terkecuali utk tukang emas) -sihat tubuh badan -boleh menerima arahan -tepati masa -boleh berkerja lbih masa -bertanggungjawab Gaji yg ditawarkan rm1000 .. Utk tiga bulan percubaan akn dibayar rm700 KEMASUKKAN PADA 1/11/2017 Bole E-mail kn resume : [email protected] kepada anda yang berjaya mengisi kekosongan jawatan Customer service , kerani , tukang emas diperlukan di , Terengganu.

Syarat

ASSALAMUALAIKUM..

Saya ingin mencari Staff bahagian customer service Dan staff bhgian kerani dan staff bahagian production (tukang emas) utk company kami FITRAH GOLDSMITH SDN BHD yg bertempat di kampung baloh manir . Yg berpengalaman dlm amat dialu2kan .

-lelaki/perempuan
-diploma atau ijazah(terkecuali utk tukang emas)
-sihat tubuh badan
-boleh menerima arahan
-tepati masa
-boleh berkerja lbih masa
-bertanggungjawab

Gaji yg ditawarkan rm1000 ..
Utk tiga bulan percubaan akn dibayar rm700

KEMASUKKAN PADA 1/11/2017

Bole E-mail kn resume : [email protected] diploma
ijazah

* Kemaskini terakhir pada 16 October 2017 - Tertakluk pada terma dan syarat yang sentiasa berubah-ubah oleh Saya ingin mencari Staff bahagian customer service Dan staff bhgi n kerani dan staff bahagian production (tukang emas) utk company ... ASSALAMUALAIKUM.. -lelaki/perempuan -diploma atau ijazah(terkecuali utk tukang emas) -sihat tubuh badan -boleh menerima arahan -tepati masa -boleh berkerja lbih masa -bertanggungjawab Gaji yg ditawarkan rm1000 .. Utk tiga bulan percubaan akn dibayar rm700 KEMASUKKAN PADA 1/11/2017 Bole E-mail kn resume : [email protected]

Mohon Sekarang!

Tahniah! Anda telah jejakkan sebelah langkah untuk mengisi kekosongan jawatan yang ditawarkan oleh Saya ingin mencari Staff bahagian customer service Dan staff bhgi n kerani dan staff bahagian production (tukang emas) utk company ... ASSALAMUALAIKUM.. -lelaki/perempuan -diploma atau ijazah(terkecuali utk tukang emas) -sihat tubuh badan -boleh menerima arahan -tepati masa -boleh berkerja lbih masa -bertanggungjawab Gaji yg ditawarkan rm1000 .. Utk tiga bulan percubaan akn dibayar rm700 KEMASUKKAN PADA 1/11/2017 Bole E-mail kn resume : [email protected] ini! Sila pastikan anda telah mengikuti garis panduan dan syarat yang dikenakan oleh Saya ingin mencari Staff bahagian customer service Dan staff bhgi n kerani dan staff bahagian production (tukang emas) utk company ... ASSALAMUALAIKUM.. -lelaki/perempuan -diploma atau ijazah(terkecuali utk tukang emas) -sihat tubuh badan -boleh menerima arahan -tepati masa -boleh berkerja lbih masa -bertanggungjawab Gaji yg ditawarkan rm1000 .. Utk tiga bulan percubaan akn dibayar rm700 KEMASUKKAN PADA 1/11/2017 Bole E-mail kn resume : [email protected] . Tawaran jawatan kosong untuk Customer service , kerani , tukang emas diperlukan ini hanya sah sebelum 31 October 2017. Harap maklum.

Jika anda berminat dengan jawatan Customer service , kerani , tukang emas diperlukan yang ditawarkan ini, anda boleh terus untuk hantarkan permohonan besertakan dengan resume kepada pihak Saya ingin mencari Staff bahagian customer service Dan staff bhgi n kerani dan staff bahagian production (tukang emas) utk company ... ASSALAMUALAIKUM.. -lelaki/perempuan -diploma atau ijazah(terkecuali utk tukang emas) -sihat tubuh badan -boleh menerima arahan -tepati masa -boleh berkerja lbih masa -bertanggungjawab Gaji yg ditawarkan rm1000 .. Utk tiga bulan percubaan akn dibayar rm700 KEMASUKKAN PADA 1/11/2017 Bole E-mail kn resume : [email protected] .

Anda boleh berhubung dengan nombor telefon yang tertera untuk sebarang soalan lanjutan berkenaan dengan jawatan kosong yang ditawarkan ini.

Top View

 1. Kerani 244 permohonan
 2. Supervisor 84 permohonan
 3. Online Admin 70 permohonan
 4. Pegawai Sumber Manusia (HR) 70 permohonan
 5. Kerani 68 permohonan
 6. Supervisor Mini Market & Pembantu Kedai 61 permohonan
 7. Pembantu pemasaran 59 permohonan
 8. HR Executive 56 permohonan
 9. Customer Service 53 permohonan
 10. Guru 51 permohonan